ИГЛОЛИСТНИ И БУКОВИ ПЕЛЕТИ

Търсите алтернатива на монопола в жилищното отопление? Научете повече за предимствата на нашите иглолистни и букови пелети!

Създадени от 100% чиста дървена маса, пелетите са съвременен начин на отопление, който едновременно Ви спестява средства и Ви приближава до природата. Основно предимство е способността им да горят в печки на твърдо гориво, а също и в специализирани пелетни котли. В този случай КПД-то им и високата автоматизация ги прави близки до котлите на ток и газ, тъй като дозират сами количеството пелети, което им е нужно.
Ако обичате да гледате огъня, то можем да Ви успокоим, че пелетите са особено подходящи за камини със стъклен отвор, тъй като по време на горене не се отделя неприятният черен дим. Плюсовете не свършват дотук – след изгарянето им остава съвсем малко пепелно съдържание, което е подходящо за наторяване. А това прави употребата на пелети още по-природосъобразна!
Широкото приложение на отоплението с букови и иглолистни пелети е невероятно перспективен вариант за жилищни сгради, фамилни къщи, офис помещения и промишлени сгради.

ФИРМАТА ПРЕДЛАГА ГОЛЯМО РАЗНОБРАЗИЕ НА БУКОВИ И ИГЛОЛИСТНИ ПЕЛЕТИ
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В РАМКИТЕ НА РАЙОНА НА СКЛАДОВИТЕ БАЗИ
иглолистни и букови пелети