Иглолистни и букови пелети

Монополът в жилищното отопление Ви притеснява от години, а сметките растат всеки месец? Ние от БРАТЯТА 2004 имаме отлична алтернатива за Вас, която Ви гарантира винаги стабилна и приятна температурата в дома, нисък разход за отопление и още много преимущества. Как? С висококачествени букови и иглолистни пелети – ефикасен и евтин способ за отопление, който ще отвори нова глава в управлението на домакинството Ви.

Нашите иглолистни и букови пелети са изработени от 100-процентова чиста дървесина, като преди това прецизно сме отстранили кората на дървото. Така се получава първокласен продукт с много високо КПД, който Ви позволява да планирате разходите си през зимата и да не се тревожите за отоплението. Те са подходящи за многообразие от уреди – печки на твърдо гориво, специални котли и камини, предназначени за пелети и други. Високата автоматизация и иновативни технологии в камините и котлите Ви позволява истински контрол върху температурата, влажността на помещенията, режима на захранване, а и не на последно място – почистването.

Висококачествени букови и иглолистни пелети

Ако домашният уют за Вас означава да виждате живия огън в камината – пелетите са страхотен избор за печки със стъклени отвори. Нещо повече – те не отделят неприятен черен дим, нито голямо количество пепел. Така запазвате здравето на семейството си и все пак се наслаждавате на топлината и задушевната обстановка. Автоматизацията на зареждането Ви спестява трудоемки задачи като рязане, подреждане, складиране и пренасяне на тежки дърва. Уредите сами ще се погрижат да дозират необходимото количество пелети за оптимална работа. Доказано е, че при изгаряне, този артикул отделя в пъти по-малко пепел от дървата, а остатъчният продукт не изисква всекидневно почистване. Лесно чистите уреда, а пепелта отива в градината, за да я натори! Изберете истинска иновация, доказано природосъобразен метод за отопление, с който лесно изчислявате необходимите количества и не харчите допълнителни средства през най-трудните месеци за семейния бюджет. Нашите букови и иглолистни пелети са идеален вариант за отопление на жилищни сгради, вили, еднофамилни къщи, промишлени и обществени сгради и офис помещения. Направете инвестиция, която си заслужава!

Фирмата предлага голямо разнобразие на букови и иглолистни пелети
Безплатна доставка в рамките на района на складовите бази

Братята 2004 ООД си запазва правото на промени в обявените в сайта цени. Възможно е несъответствие на посочените цени, снимки или описания на продуктите с действителните. Възможно е някой от продуктите да не е наличен.

Моля, проверете наличностите на продуктите преди да посетите склад на Братята 2004 ООД.

Направи своята поръчка
още сега

0888 43 43 22 Контакти